Přejít k obsahu webu

Vstup do PK

Zajímáte se o pohanství a bylo Vám již 18 let? Postrádáte kolem sebe lidi podobného zaměření ? Ztotožňujete se s myšlenkouspolečenstvímzásadami Pohanského kruhu? Přidejte se k nám!
Stačí napsat na náš mail v sekci Kontakty. Uveďte něco o sobě a zdůvodněte svůj zájem o vstup. Budete vyrozuměni ohledně setkání s někým z nás či přímo pozváni na některou naši akci.
Nejsme hierarchická skupina, nemáme přijímací procedury. Každý člen má stejná práva a jeho aktivita v rámci skupiny se odvíjí od jeho schopností a možností. Snažíme se maximálně docílit výhod plynoucích z pospolitosti jedinců při minimálním omezování každého z nich.

Společně můžeme dokázat více než každý sám!

komentářů 11 leave one →
  1. Martin Knězek permalink
    6 března, 2022 12:14 am

    Dobrý den, nevím kde bych začal a zda se obracím správně, asi tím, že už od mala cítím, že když jsme v lese, v přírodě a zejména u vody, cítím klid a mir a naplňujíci pocit. Miluji rostliny, zvířata a mám úctu k živlům a naši planetě. vím že v sobě mám živel vody a věřím v magii živlů X rovnováhu mnoho dalšího. Poslední dobou se snažím nalézt sám sebe a svůj smysl a náhodou přes seriál vikingove jsem se začal zajímat o historii pohanství a tam mě dovedla sem. Rád bych se setkal s někým podobné smýšlejícím a zjistil více. Děkuji Martin

  2. Petr H. permalink
    23 července, 2021 1:54 pm

    Dobrý den,
    Rád bych měl možnost zúčastnit se vašich akcí, jsem velký milovník historie, především období doby bronzové a mladší doby železné.

  3. Jarek permalink
    8 června, 2019 9:17 am

    Měl bych zájem o vstup, ale ten kdo mi odepisuje ani nechápe proč mu píši.

    • 9 června, 2019 12:02 pm

      Vážený Jarku, pokud napšete na mail PK zprávu s jedinou větou: „Měl bych zájem o registraci“ a ani nepovažujete za vhodné se podepsat, tak se nedivte…

  4. 18 září, 2017 4:42 pm

    Věnuji se védské dharmě, jsem zakladatelem české sekce organizace Árjasamádž, která funguje již 11 let. Měl bych zájem spolupracovat s Pohanským kruhem. Můj e-mail je: kamalanand@matfyz.cz , můj web: http://kamalanand.matfyz.cz/ (už poněkud neaktuální, servr mě z neznámých příčin nechce pustit k aktualizaci stránek).

  5. Anonymní permalink
    21 prosince, 2016 1:53 pm

    Nevím jsem pro právo na názory ale prvotním pohanům hodně věřím

  6. Martin permalink
    7 ledna, 2016 6:06 pm

    já se zajímám o pohanství, ale neberu ho 100% přesně, pravda je někde mezi starou vírou a existencí bytostí z hvězd

  7. Anonymní permalink
    24 prosince, 2015 11:59 am

    Ahoj, jsem Kryštof Bičík a chci být pohan.

  8. Braňo Koreň permalink
    7 května, 2015 5:45 pm

    Dobrý deň, Volám sa Braňo Koreň zaujímam sa o pohanstvo ,mágiu a cvičím bojové umenia . Mal by som záujem spolupracovať z ľuďmi , ktorý sa prakticky venujú Pohanskej kultúre . Pokiaľ by to bolo možné určite by som bol rád keby som mohol s Vami spolupracovať ďakujem

Napsat komentář